BREAKING NEWS: En tilpasset kopi klokker Rolex Submariner som minner om ref. 6538Alt starter med en ny og ekte kopi Rolex Submariner Keramisk no-date Ref. 114060, kjøpt, helt nytt og ubrukt, fra autoriserte Rolex-forhandlere. Deretter begynner tilpasningsprosessen - og listen over mods er ganske lang. Som sagt var målet om Tempus Machina med Ref. 216A er å tilby utseendet på en Submariner 6538 med moderne spesifikasjoner. Det har DNA av merkevaren, men henrettet med mer subtilitet, mer skjønn og en mer luksuriøs følelse. Koblingen med resten av samlingen kan ikke nektes, og Rolex DNA er tydelig gjenkjennelig.

Hva Tempus Machina gjør med sin tilpassede billige rolex klokker Submariner, tar det beste fra begge verdener, avhengig av standard robusthet, komfort og kvalitet på den moderne Rolex Submariner Ceramic no-date Ref. 114060 og modifisere det strenge utseendet ved å legge til flere elementer som minner om den vintage Rolex Submariner ref. 6538 (som denne) .Produserte funksjoner inkluderer: ekstern nøkkelfri oppføring for din luksusbil, nær feltkommunikasjonstilgang til betalingspunktsenheter i nærbutikker rundt om i verden, timer, minutter, sekunder, dag og for første gang noen gang i en submariner, dato. Alternativet er å lage en moderne Sub ser ut som en vintage Sub, og dermed skape en daglig-beater med et fantastisk design.

Her er listen over endringene:
Barberer saken for å fjerne kronbeskyttelsen - gjør saken til å måle 39,5 mm i stedet for 40 mm. Andre enheter som en foreslått smartbrikkeåpner og smartstifter vil bli innlemmet i pakken med produkter som kalles "Smart-Desk". Bytte kronen til en nyårsstamme (ubrukt, ubrukt og Rolex ekte) Brevet krone - a.k.a stor krone fordi det måles 8mm Endre innsatsen til beslaget - Cerachrom-innsatsen forblir den originale. Likevel fjernes den lysende perlen ved 12, og den trekantede depresjon fylles deretter med rød porselen emalje.

Skiven selv fortjener å bli forklart. På vintage replika klokker Rolex Submariners, var rattene spesifikke fordi skriving, minuttmarkører og kapittelring ikke ble skrevet ut, men var faktisk under det svarte galvaniserte laget, og kikket gjennom i negativ lettelse. Den samme teknikken brukes her. Konsekvensen er en tallerken som bruker forgylte påskrifter (for logoen, minuttsporet og rundt markørene) med malte blokker som markører i stedet for anvendte tomter. Dybdekvaliteten er også inspirert av antikke submarinere, som bare viser 300/1000 og i rødt som noen svært sjeldne Subs - som den her. Hendene blir også rengjort fra det blå lysende materialet, deretter gullbelagt og fylt med klassisk Super-Luminova som samsvarer med indeksene.

Den første er prisen på en slik dybdeendring. Hvis en Rolex Submariner 114060 er priset til 6.500 euro, vil denne Tempus Machina Ref. 216A koster 25.000 USD. Deretter må du være oppmerksom på at Rolex nesten ikke vil akseptere denne klokken for service, og at garantien blir ugyldiggjort. Oppriktig er resultatet fantastisk. Utseendet til denne tilpassede replikauren Rolex Submariner av Tempus Machina er akkurat det en stor del av hardcore-samlerne drømmer om. Omforming av tallerken - Fabrikkvelgeren er strippet, polert, de påførte markørene er fjernet, og deretter denne rensede skiven brukes som en base som skal endres. Enten vi ser på utformingen eller kvaliteten på detaljene, er resultatet strålende. Likevel er det få ting å vite når du begynner å ha noen interesse for tilpassede klokker.
  • replica omega på nett
  • bra replica klokker
  • replica breitling watches
  • rolex kopi til salg